Hardcore Geekz

Előfizetéses FIFA? Lehetséges!

2017. november 09. 20:28 - bazsi1218

 

( egy messzi Messi galaxisban lehetséges)

Igen, jól olvastátok! 

Aki hozzám hasonlóan veterán "fifás" az sokszor tapasztalhatta, hogy az évente kiadott 17-18000 forintért nem feltétlen egy teljesen új játékot kapunk, csupán egy javított verziót.  Csekély változtatások jellemezték az elmúlt években a világ legkeresettebb sport szimulátorát. Némi grafikai javulás, némi plusz és a frissített keret illetve a mezek de semmi kiemelkedő. ( az elmúlt években az egyetlen nagyobb áttörést a sztory mód jelentette )

Andrew Wilson az Eletronic Arts egyik fejese a minap arról tájékotatta a nagyérdeműt, hogy lehetséges a Netflix szerű Fifa vagy Madden. Röviden a lényege: megveszed a játékot egyszer, előfizetsz és aztán minden évben megkapod a legfrissebb játékot. 

Véleményem szerint ez egy rendkívül jófej döntés lehet az EA részéről. ( ezzel ők is belátták, hogy kezdenek az ötletekből kifogyni és már nem fogják tudni eladni a következő évi epizódokat )

Továbbá próbálják az online piacot is fellendíteni, hátha ezzel már nem csak a dobozos játékokat veszik a népek!

Ti mit gondoltok erről? A komment szekcióban várom a véleményeteket! :)

(forrás: engadget.com )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hardcoregamerz.blog.hu/api/trackback/id/tr6213221697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása